
A rezveratrol egészségvédő tulajdonságait vizsgáló tanulmányok szerint ez a növényi vegyület – amely jelentős mennyiségben lelhető fel a szőlő héjában –, jelentős antioxidáns hatásokkal bír. Ennek köszönhető, hogy a rezveratrolban bővelkedő élelmiszerek sok betegség megelőzésében lehetnek a segítségünkre.
Miután a rezveratrol rendkívül hatékony antioxidáns, képes semlegesíteni a szervezetben termelődő káros szabadgyököket, kiemelkedő a szívvédő hatása, ezért szív-és érrendszeri megbetegedések esetén komoly támogatást nyújthat szervezetünknek.

A folsav szerepet játszik a vérképzésben, a normál sejtosztódásban, az immunrendszer kiegyensúlyozott működésében. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A flavonoidok széles családjának egyik kiemelkedően értékes tagja a quercetin, amely sok gyümölcsben és zöldségben is megtalálható a quercetin tulajdonképpen egy növény pigment flavonoid. Nagyon sok flavonoid létezik, amelyek a quercetinhez hasonlóan különböző termésekben, virágokban és zöldségekben is jelen vannak.
Egyre több kutatás bizonyítja, hogy a flavonoidoknak, polifenoloknak komoly szerepük van a rákbetegségek megelőzésében és sokan azt állítják, hogy egyes vegyületek a rák gyógyításában, kezelésében is rendkívül hasznosak lehetnek.

Hatóanyag: |
1 kapszula / nap |
* NRV% |
Resveratrol: |
25 mg |
** |
Kurkumin: |
24 mg |
** |
Quercetin: |
5 mg |
** |
E-vitamin: |
4 mg |
33,3 |
C-vitamin: |
25 mg |
31,3 |
B6-vitamin: |
0,7 mg |
50 |
Folsav: |
70 μg |
35 |
B12-vitamin: |
1 μg |
40 |
* NRV % |
* Felnőttek részére megállapított napi bevitieli referenciaérték |
Összetevők:
Kukoricakeményítő, keserűfű (Polygonum) kivonat, zselatin, kurkumin, L-aszkorbinsav, D,L-alfa-tokoferil-acetát, quercetin, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), színezék (titán-dioxid), piridoxin-hidroklorid, folsav, cianokobalamin