Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Aromax kámfor illóolaj

ÚJ
Aromax kámfor illóolaj
1 387 Ft
Egységár: 139 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Az aromaterápiában és a kozmetikában azt a kámforolajat használják, melynek kámfortartalma alacsony, mert a kámfort epilepsziás rohamokat kiváltható anyagként tartják számon. A kámforban gazdag és szafrolt is jelentős mennyiségben tartalmazó kámforolajok (sárga-, barna-) használatát az aromaterápiában nem javasolják. A kámforolajnak elsősorban a fentebb említett alkotórészeinek köszönhetően enyhe keringésfokozó, fájdalomcsillapító, valamint légúttisztító, fertőtlenítő hatása van. Alkalmazásának egyik, kiemelt területeként a bőr és a bőralatti szövetek keringésének fokozása, illetve a mozgásszervi megbetegedések kezelése említhető meg. A kámforolajat a fáradt, fájós végtagok kiegészítő kezelésére alkalmas krémek, masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként használják. Emellett a légzés könnyítésére alkalmas illóolaj-keverékeknek, inhalálószereknek, illetve légzéskönnyítő mellkasi krémek, bedörzsölőknek is kedvelt és hatékony összetevője. Az általunk forgalmazott, alacsony kámfortartalmú, szafroltól mentes kámforolaj nem toxikus, a bőrt nem irritálja és nincs fényérzékenyítő hatása. Fontosabb alkalmazási területei: légúti és mozgásszervi megbetegedések.Fontosabb felhasználási formái: inhalálószerek, szaunaolajok, bedörzsölőszerek, masszázs- és fürdőolajok, masszázskrémek.Összetétel, minőség:Fő, illetve jellemző alkotórésze az eukaliptol (1,8-cineol) és a kámfor, valamint néhány, a fenyőfélékben is gyakran előforduló összetevő: Ez utóbbiakra példa az alfa-pinén vagy a borneol.

 

 

 

  • Cikkszám
    699
    Státusz
    ÚJ    
Webáruház készítés