Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Illóolajok

Fő kategória >Aromax >Illóolajok

Sorrend:

Aromax Grapefruit Illóolaj
A grapefruit (Citrus paradisi) terméshéjából préseléssel, vízgőz- vagy gőzdesztillációval előállított olaj fertőtlenítő, antimikrobiális, nyugtató, valamint a bőr alatti szövetek vérellátását és nyirokkeringését elősegítő hatású.Fontosabb alkalmazási területei: szorongás és meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítése, légúti fertőzések, zsíros és pattanásos bőr ápolása, lakóhelyiségek és munkahelyek levegőjének fertőtlenítése.Fontosabb felhasználási formái: bőrápoló kozmetikai készítménye... 
874 Ft
Egységár: 87 Ft/ml
Aromax Citrom Illóolaj
A citrom illóolajat a citromfélék családjába (Rutaceae) tartozó európai citromfa (Citrus limon, syn.: Citrus medica ssp. limonum) gyümölcsének héjából préseléssel (majd ezt követő szűréssel és centrifugálással), vagy vízgőzdesztillációval nyerik ki, általában 0,5-1,5%-os hozammal. Az utóbbi esetben az illóolaj mentes a fényérzékenyítő hatással bíró furanokumarin vegyületektől (pl. bergaptén).Az olaj színe halványsárga vagy halványzöld, friss, citromhéjra emlékeztető illatú.Fontosabb alkalmazá... 
846 Ft
Egységár: 85 Ft/ml
Aromax Eukaliptusz Illóolaj
A tasmániai eukaliptuszfa (kékmézgafa, kékgumifa - Eucalyptus globulus) leveleiből és fiatal ágaiból vízgőz- vagy gőzdesztillációval kinyert olaj antimikrobiális, nyákoldó, köptető, emésztést javító, bőrvörösítő és gyulladáscsökkentő hatású.Fontosabb alkalmazási területei: szájüregi, légzőszervi és mozgásszervi betegségek, sportsérülések. Fontosabb felhasználási formái: száj- és fogápolószerek, orrcseppek, orrkenőcsök, inhalálószerek, szaunaolajok, masszázs- és fürdőolajok, fürdőgélek és fürd... 
846 Ft
Egységár: 85 Ft/ml
Aromax teafa illóolaj
Az igazi teafa (Melaleuca alternifolia) levélzetéből és gallyaiból vízgőz-vagy gőzdesztillációval előállított olaj antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, hurutoldó és köptető hatású.Fontosabb alkalmazási területei: bőr- és körömfertőzések, légúti megbetegedések, szájüreg gyulladásos folyamatai, emésztési zavarok.Fontosabb felhasználási formái: inhalálószerek, légzéskönnyítő mellkasi kenőcsök, reuma elleni kenőcsök és bedörzsölőszerek, tinktúrák, oldatok, kapszulák és kúpok.Összetétel, minőség:A... 
941 Ft
Egységár: 188 Ft/ml
Aromax Borsosmenta Illóolaj 10 ml
A borsmenta a legillatosabb, legaromásabb mentafajta. Legfontosabb összetevői a mentol és a menton, fertőtlenítő, hűsítő, frissítő hatást biztosítanak Elég pár csepp a párologtatóba, fürdővízbe, krémünkbe, hogy jótékony hatásait megtapasztaljuk.Párologtatás: csepegtessünk 5-6 cseppet az illóolajlámpába.Hűsítő aromafürdő: keverjünk el 3-6 csepp illóolajat egy evőkanál tejben, tejszínben vagy mézben, majd adjuk fürdővizünkhöz.Szauna: adjunk a felöntő kanál vizéhez 4-6 csepp illóolajat, majd fel... 
893 Ft
Egységár: 89 Ft/ml
Aromax narancs illóolaj
A narancsolajat elsősorban légtér-illatosításra, valamint masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként alkalmazzák.A narancs illóolaj nem toxikus, nem irritáló, de fényérzékenyítő hatású lehet.Összetétel, minőség:A terméshéjból kinyert illóolaj a Citrus-félék olajára jellemző illatú, édeskés. Fő alkotórésze alimonén, melynek mennyisége eléri a 90%-ot. 
656 Ft
Egységár: 66 Ft/ml
Aromax mandarin illóolaj
A mandarinfa (Citrus reticulata, syn. Citrus nobilis var. deliciosa) terméshéjából többnyire préseléssel, ritkábban vízgőz- vagy gőzdesztillációval előállított olaj szorongásoldó, nyugtató és fertőtlenítő hatású.Fontosabb alkalmazási területei: feszültség és idegesség okozta álmatlanság, szorongás, kozmetikai bőrproblémák.Fontosabb felhasználási formái: aromalámpás párologtatás, aromafürdő, masszázs- és fürdőolajok.Összetétel, minőség:A préseléssel kinyert illóolaj fő alkotórészei a limonén (... 
988 Ft
Egységár: 99 Ft/ml
Aromax Fahéj Illóolaj
A fahéj illóolajat (Aetheroleum cinnamomi) a babérfélék családjába (Lauraceae) tartozó ceyloni fahéjfa (Cinnamomum verum, syn.: C. ceylanicum) belső kérgéből és a kínai kasszia fahéjfa (C. aromaticum, syn.: C. cassia) hámozatlan kérgéből víz- vagy vízgőz-desztillációval nyerik ki. Az olaj előállításának hozama 0,5-4,0%. A kérgek mellett a fahéjfák leveleiből és leveles hajtásvégeiből is állítanak elő illóolajat. Fontosabb alkalmazási területei: hűléses megbetegedések, légúti fertőzések és szá... 
945 Ft
Egységár: 95 Ft/ml
Aromax Indiai Citromfű Illóolaj
Az indiai citromfű vagy citromos fűszercirok (Cymbopogon citratus) felaprított, friss vagy fonnyasztott leveleiből (hajtásaiból) vízgőz-vagy gőzdesztillációval előállított olaj fertőtlenítő, antimikrobiális, szagtalanító, nyugtató- idegrendszeri tonizáló, rovarriasztó hatású.Fontosabb alkalmazási területei: kozmetikai bőrproblémák (pl. hajszálér bántalmak), kimerültség és túlterheltség, illetve rovarriasztás.Fontosabb felhasználási formái: inhalálószerek, masszázs- és fürdőolajok, bőrápoló ko... 
998 Ft
Egységár: 100 Ft/ml
Aromax vanilia illóolaj
A vanília (Vanilla planifolia, syn. Vanilla fragrans) terméseiből előállított édeskés illatú kivonat étvágy- és hangulatjavító hatású.Fontosabb alkalmazási területei: szorongás, depresszió.Fontosabb felhasználási formái: aromalámpás párologtatás, masszázs- és fürdőolajok.Összetétel, minőség:A növény termései nem tartalmaznak illóolajat, hanem az illatanyag (a vanillin) az erjesztés során szagtalan anyagokból enzimek segítségével képződik. Ennek az illatanyagnak a mennyisége nagy mértékben meg... 
945 Ft
Egységár: 189 Ft/ml
Aromax rozmaring illóolaj
A rozmaring (Rosmarinus officinalis) leveleiből és virágos-leveles ágvégeiből vízgőz- vagy gőzdesztillációval kinyert olaj bőrvörösítő, antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és izomlazító hatású.Fontosabb alkalmazási területei: légúti megbetegedések, mozgásszervi panaszok és zárt sportsérülések.Fontosabb felhasználási formái: roboráló hatású szeszes kivonatok, légzéskönnyítő kenőcsök, bedörzsölőszerek, aromafürdők, masszázs- és fürdőolajok, masszázskrémek.Összetétel, minőség... 
1 131 Ft
Egységár: 113 Ft/ml
Aromax Ciprus Illóolaj
A ciprus illóolajat a ciprusfafélék családjába (Cupressaceae) tartozó, a Földközi-tenger környékén elterjedt ciprusfa (Cupressus sempervirens) pikkelyleveles hajtásaiból vízgőz-desztillációval nyerik ki, mintegy 1-1,2%-os hozammal. A ciprusolaj halványsárga vagy olivazöldes színű, édeskés, fenyőkre emlékeztetően balzsamos, de kissé füstös illatú, és az olaj illatában citromos vagy ámbrára emlékeztető mellékillat is felfedezhető.A ciprus illóolaja antimikrobiális, ,,légúttisztító... 
1 511 Ft
Egységár: 151 Ft/ml
 


Sorrend:

Webáruház készítés